Wie zijn wij?


Als dierenartspraktijk trachten wij u en uw huisdier de beste zorgen te bieden in een zo aangenaam mogelijke sfeer. We streven naar een hoge kwaliteit in onze diensten. Hiervoor volgen we onder andere geregeld bijscholingen en investeren we in goed medisch materiaal. Het is voor ons van groot belang dat u en uw dier zich goed voelen in onze praktijk! 

 

 

Dierenarts Katrien Dedecker

Katrien studeerde af in 2004 aan de universiteit Diergeneeskunde in Gent.
Zij neemt naast de eerste zorgen voor katten en honden, voornamelijk de paarden-geneeskunde voor haar rekening. Haar passie voor veulenzorg heeft geleid tot een gespecialiseerde kudde van pleegmerries voor weesveulens. Katrien vulde haar studies aan met een opleiding osteopathie voor honden en paarden. In 2009 studeerde ze af als EDO (Equine Diplomate in Osteopathie) aan het Vluggen-institute. Een jaar later werd deze studie aangevuld met een diploma in Canine osteopathie. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierenarts Judith Adriaensens

Judith versterkt ons team sinds augustus 2016 na jarenlang als vaste stagiaire mee te lopen. Ze is afgestudeerd in 2016 aan de universiteit Diergeneeskunde in Gent. Naast de algemene geneeskunde voor de paarden en gezelschapsdieren, neemt zij de voedingsadviezen voor haar rekening.

 

Sanne Eysermans

Onze assistente Sanne heeft een groot hart voor dieren. Ze helpt ons met de dagelijkse verzorging van patiƫnten en neemt heel wat administratieve taken op zich.

sanne

 

Verder werken wij samen met:

Chris Hannes: gespecialiseerd in de tandheelkunde bij paarden.

Dierenkliniek Randstad: doorverwijskliniek voor de gezelschapsdieren

Dierenkliniek ’t Binnenhof: doorverwijskliniek voor de gezelschapdieren

Dierenkliniek De Bosdreef: doorverwijskliniek voor paarden

Universitaire dierenkliniek Merelbeke: doorverwijskliniek voor paarden en gezelschapsdieren

Dierenkliniek Equitom: doorverwijskliniek voor paarden